• Wolblaasisolatie
  • Wolblaasisolatie
  • Wolblaasisolatie

Wolblaasisolatie

Wolblaasisolatie

Kies voor wolblaasisolatie om uw pand aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding te isoleren.

Optimaal isoleren is een noodzakelijk onderdeel van uw renovatie.

Hebt u renovatieplannen? Dan kunt u maar beter voldoende aandacht besteden aan de isolatie. Eerst en vooral betekent goed isoleren natuurlijk een onmiskenbare besparing op uw energiekosten. Energie wordt alleen maar duurder en daarom is een goede isolatie van uw pand noodzakelijk om de kosten van uw energiefactuur te beperken. Bovendien verkleint u er ook uw ecologische voetafdruk mee, want minder stoken betekent minder uitstoot. Isoleren is dus goed voor het milieu én voor uw portemonnee.

Wolblaasisolatie: veruit de beste isolatietechniek

Jorica Invest maakt gebruik van de nieuwste isolatietechniek: wolblaasisolatie. Een laag isolerende wol wordt tussen valse plafonds, daken, spouwmuren en dubbele wanden geblazen. De isolatie heeft een dubbele functie: het houdt de warmte binnen en het werkt geluiddempend.

Wolblaasisolatie heeft grote voordelen in vergelijking met de klassieke manier van isoleren. Eerst en vooral is er geen verlies aan isolatiemateriaal. Dat maakt dat u enkel betaalt voor precies de gebruikte hoeveelheid isolatie. Bovendien wordt de overlast van de werken beperkt tot een absoluut minimum, want de isolatie wordt zo aangebracht dat we geen werkmateriaal moeten op en af sleuren in uw pand. Deze techniek veroorzaakt dus veel minder overlast en bovendien kan het werk sneller worden gedaan. Zo bespaart u tijd en geld.

Voordelen van wolblaasisolatie:

  • efficiënt gebruik van het materiaal: u betaalt precies de gebruikte hoeveelheid
  • kleine impact: u hebt geen overlast van de werken
  • snelle uitvoering

Jorica Invest staat voor vakkennis.

Jorica Invest beschikt over de nodige licenties om de speciale wolblaastechniek te mogen toepassen: BCCA & SECO. We streven voortdurend naar verbetering. Op die manier profiteert u mee van de voordelen van deze moderne isolatietechniek.

Bent u op zoek naar de beste isolatietechniek om uw pand te isoleren? Dan is wolblaasisolatie zeker iets voor u. Neem meteen contact op met Jorica Invest.