• spouwmuurisolatie
  • spouwmuurisolatie
  • spouwmuurisolatie

spouwmuurisolatie

Geniet van een lager energieverbruik en een verhoogd wooncomfort dankzij spouwmuurisolatie.

 

Isoleer uw spouwmuren en maak uw woning energiezuiniger, comfortabeler en veiliger.

Heeft uw woning spouwmuren? Dan is het isoleren ervan een investering die uw woning energiezuinig, comfortabel en veilig maakt. Een spouwmuur bestaat uit twee muren met daartussen drie tot zes centimeter ruimte. Het is die spouwruimte die we vullen met isolatiemateriaal.

Een van de grote voordelen van spouwmuurisolatie is dat er geen breekwerk aan te pas komt, want we brengen de isolatie aan van buitenaf. Dat maakt dat we de isolatie meestal in één dag kunnen plaatsen. We maken gaatjes in de voegen waar de isolatie doorheen gespoten wordt. De gaatjes vullen we nadien op in dezelfde kleur als het voegwerk.

 

Supafil Cavity Wall van Knauf: al 20 jaar de beste spouwmuurisolatie op de markt.

Jorica Invest maakt voor de na-isolatie van spouwmuren gebruik van Supafil Cavity Wall. Dit is een witte inblaaswol met de hoogste prestaties binnen de minerale wollen. Het is bovendien een duurzaam product vervaardigd uit 80% gerecycleerd glas zonder toegevoegde chemicaliën. Daarom is het ook milieuvriendelijker dan bijvoorbeeld PUR-schuim. De isolatie wordt zonder breekwerk ingeblazen waardoor het uitzicht van de gevel intact blijft.

Knauf Supafil spouwmuurisolatie kost relatief weinig, terwijl de energiekostenbesparing groot is. Het heeft een hoge isolatiewaarde en prima geluiddempende prestaties. Het gaat levenslang mee zonder verlies van isolatiewaarde.

Jorica Invest is een erkend Supafil installateur. Bij ons bent u zeker van kwalitatief werk.

Eigenschappen van Knauf Supafil Cavity Wall:

  • gegarandeerd waterafstotend: vocht dringt niet door naar de binnenmuur
  • brandveilig: voldoet aan de normen van de hoogste brandwerende Euro brandklasse A1 (=onbrandbaar)
  • dampdoorlatend: vocht in de binnenruimtes kan zonder weerstand naar buiten diffuseren
  • constante thermische en akoestische prestatie tijdens de levensduur van de woning
  • 100% recycleerbaar

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Jorica Invest.  Wij komen graag bij u langs om uw vragen te beantwoorden en u een offerte op maat aan de bieden.